Onze sponsors

Installatietechniek de Vecht
Slachterij Meijerink
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Urilift B.V.
Konstruktiebedrijf van Straaten
Garage de Vecht
Boekhandel Oonk
Kokkie Twello
Profile Hafkamp
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Impression Vormgeving & Illustratie
Kamphorst administraties
BW & S
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Cafe de Vecht
Auto Wientjes
Lucky Light Project Verlichting B.V.
WeteringseBroek.NL
Westrik Snacks
Ten Have Metaalwerken
Kraam90
BuyBay

Info over Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app

vorige pagina

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je deze mail op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Neem dan even contact op met ons en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 29-08-2017 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer