Onze sponsors

Westrik Snacks
Ten Have Metaalwerken
Urilift B.V.
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
BW & S
Installatietechniek de Vecht
Kokkie Twello
BuyBay
Cafe de Vecht
Kraam90
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Boekhandel Oonk
Konstruktiebedrijf van Straaten
Kamphorst administraties
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Slachterij Meijerink
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Auto Wientjes
BW & S
Garage de Vecht
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
WeteringseBroek.NL
Profile Hafkamp
Impression Vormgeving & Illustratie

Grote Clubactie 2017

vorige pagina

Sv V en L gaat weer deelnemen aan de grote clubactie. Zaterdag 16 september start de verkoop en  dat betekent dat we alle jeugdleden vragen weer 3 loten te verkopen à € 3 per stuk. Hiervan komt € 2, 40 direct ten goede aan de vereniging. In deze envelop zit ook nog een losse verkoop boekje. Kun je nu meer dan 3 loten verkopen, dan kunnen de kopers daar hun naam in zetten. Voor jezelf als geheugensteuntje. Je krijgt dan via mij de extra loten, en weet dan zelf aan wie je ze hebt verkocht, en dus nog moet afgeven.

V en L stelt voor het lid dat de meeste loten verkoopt een leuke prijs beschikbaar, maar ook de Grote Clubactie beloond jou als je 20 of meer loten verkoopt. Denk aan gratis pretpark entree of korting op andere daguitjes. Kijk voor meer info op kids.clubactie.nl . Dus doe je best en ga voor zoveel mogelijk loten!

Ook is er de mogelijkheid om superloten te verkopen denk bv aan bedrijven of grote families. Dit lot komt overeen met 50 lotnummers en kost €150,-. Met de verkoop van deze Superloten maken we als vereniging kans op een feest ter waarde van €5000!! Dat zou leuk zijn.

De  senioren teams vragen we, net als voorgaande jaren weer een SUPERLOT aan te schaffen. Voor bestellen van deze loten, mail naar pr@svvenl.nl

Senior leden mogen/kunnen natuurlijk ook losse loten kopen via onderstaand mailadres, of bij een van de jeugdleden. Ook zijn losse loten in de kantine te koop.

Voor (bij)bestellen van loten, mail naar pr@svvenl.nl.

De opbrengst wordt gebruikt voor trainings –en voorlichtingsmaterialen.

 

Namens het bestuur, Marjan Uenk.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 07-09-2017 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer