Enorme opbrengst voor het goede doel

Op de zaterdag voor de Pinksteren werd bij Sv V en L een Pinksterbraderie georganiseerd en tijdens dit gezellige evenement werd  er een sponsorloop georganiseerd voor het goede doel. Te weten De Tour for Life van Marc Leerkes voor de Daniel de Hoedt Stichting, Het Prader Willi Fonds waarvoor  Claire Dreijerink en Yvette Tiemens meelopen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en voor de jeugd van Sv  V en L zelf. De jeugdleden van de club werd gevraagd sponsors te zoeken en dan zoveel mogelijk rondjes te lopen. En gelopen werd er…De kleintjes om en kwart voetbalveld en de oudere jeugd om een half veld. En er werd en onverwacht groot bedrag opgehaald door allen samen. Ruim 900 euro kon onder de drie doelen verdeeld worden. Enorm bedankt alle jeugdleden die hun beste beentje voor hebben gezet!

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 14-06-2017 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer