Onze sponsors

Westrik Snacks
Cafe de Vecht
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Auto Wientjes
BuyBay
Slachterij Meijerink
Kraam90
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Installatietechniek de Vecht
WeteringseBroek.NL
Boekhandel Oonk
Garage de Vecht
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Kamphorst administraties
Urilift B.V.
Ten Have Metaalwerken
Profile Hafkamp
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Kokkie Twello
Konstruktiebedrijf van Straaten
BW & S
Impression Vormgeving & Illustratie

Doe mee aan het voetbalkamp van Robur et Velocitas

vorige pagina

Van 10 t/m 14 juli en 7 t/m 11 augustus (zomervakantie) organiseert Robur et Velocitas voor jongens én meisjes uit de regio Apledoorn erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Robur et Velocitas. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet leuk, geld terug garantie
Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Robur et Velocitas, een veilig idee voor u als ouder. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en haar kampen worden beoordeeld met een 8,9.

Open inschrijving
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Robur et Velocitas. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills. Ook kan uw kind naar een van de gave slaapkampen (tot 16 jaar) in bijvoorbeeld het ‘voetbalkasteel’ of het ‘House of Sports’. Inschrijven kan vanaf nu op; www.procamp.nl

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 17-05-2017 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer