Onze sponsors

Kokkie Twello
Ten Have Metaalwerken
Boekhandel Oonk
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Installatietechniek de Vecht
Slachterij Meijerink
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Urilift B.V.
Cafe de Vecht
Kraam90
WeteringseBroek.NL
Auto Wientjes
BuyBay
Profile Hafkamp
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Garage de Vecht
Impression Vormgeving & Illustratie
Westrik Snacks
BW & S
BW & S
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Kamphorst administraties
Konstruktiebedrijf van Straaten

Doe mee aan het voetbalkamp van Robur et Velocitas

vorige pagina

Van 10 t/m 14 juli en 7 t/m 11 augustus (zomervakantie) organiseert Robur et Velocitas voor jongens én meisjes uit de regio Apledoorn erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Robur et Velocitas. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet leuk, geld terug garantie
Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Robur et Velocitas, een veilig idee voor u als ouder. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en haar kampen worden beoordeeld met een 8,9.

Open inschrijving
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Robur et Velocitas. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills. Ook kan uw kind naar een van de gave slaapkampen (tot 16 jaar) in bijvoorbeeld het ‘voetbalkasteel’ of het ‘House of Sports’. Inschrijven kan vanaf nu op; www.procamp.nl

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 17-05-2017 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer