V en L JO11-2 zaalvoetbal kampioen 2016-2017

De jongens en meisjes van JO11-2 hebben op 29 december en 4 februari meegedaan aan een zaalvoetbaltoernooi in de sportzaal in Klarenbeek.

Het was een 5 tegen 5 toernooi met wedstrijdjes van 9 minuten.
Zaterdag 29 december werden 2 wedstrijden gespeeld. Beide wedstrijden werden gewonnen.

Zaterdag 4 februari werden 4 wedstrijden gespeeld. De teams waren aan elkaar gewaagd, dus het ging erom om snel druk te zetten om het verschil te maken. Er werden 2 wedstrijden gewonnen en 2 verloren, allemaal met 1 punt verschil.

’s Middags was de prijsuitreiking. Tot onze verrassing werden we met 12 punten eerste. Alle spelers waren enorm blij en de overwinning werd groot gevierd. Er werd spontaan een polonaise ingezet. Hartstikke goed van JO11-2.

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 08-02-2017 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer