Onze sponsors

Urilift B.V.
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Slachterij Meijerink
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Westrik Snacks
Garage de Vecht
Boekhandel Oonk
BuyBay
Auto Wientjes
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Kokkie Twello
Cafe de Vecht
Konstruktiebedrijf van Straaten
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Ten Have Metaalwerken
Profile Hafkamp
Installatietechniek de Vecht
Kraam90
Impression Vormgeving & Illustratie
WeteringseBroek.NL
BW & S
BW & S
Kamphorst administraties
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken

Website seizoen 2011-2012

vorige pagina

Afgelopen december heb ik de rol als webmaster van Erwin Doorn en Arno Dolman overgenomen. Ik heb een nieuwe website opgezet, waarbij de focus lag op het gezamenlijk actueel houden van de website. Door verschillende mensen, waaronder alle trainers en leiders, een account te geven waarmee ze kunnen inloggen om dingen op de website achter te laten houden we gezamenlijk de website actueel.

Ik ben van mening dat de gestelde doelstelling, een nieuwe website met een frisse uitstraling, die eenvoudiger actueel te houden is en daardoor ook actueler is, dan ook gehaald is. 

Maar het kan natuurlijk altijd beter! Komende zomer zal de website van V en L klaargemaakt gaan worden voor het nieuwe seizoen. Ik vraag hierbij jullie hulp!

Help mee de website van S.V. V en L te verbeteren. Op onderstaand formulier kun je jouw ideeën, problemen, opmerkingen en/of suggesties over de website kwijt.

Heb je nou zelf geen nieuwe ideeën voor de website? Kijk dan onderstaande lijst door en stem op jouw favoriet! Misschien wordt jouw favoriete idee dan wel opgepakt en verwerkt in de verbeterde site...

 

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Bjorn Veldhuis op 02-07-2011 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer