Onze sponsors

Lucky Light Project Verlichting B.V.
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Westrik Snacks
Kraam90
Kamphorst administraties
Ten Have Metaalwerken
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Auto Wientjes
Boekhandel Oonk
Kokkie Twello
Urilift B.V.
Impression Vormgeving & Illustratie
Garage de Vecht
Cafe de Vecht
BW & S
BuyBay
Konstruktiebedrijf van Straaten
BW & S
Slachterij Meijerink
Profile Hafkamp
Installatietechniek de Vecht
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
WeteringseBroek.NL

Website seizoen 2011-2012

vorige pagina

Afgelopen december heb ik de rol als webmaster van Erwin Doorn en Arno Dolman overgenomen. Ik heb een nieuwe website opgezet, waarbij de focus lag op het gezamenlijk actueel houden van de website. Door verschillende mensen, waaronder alle trainers en leiders, een account te geven waarmee ze kunnen inloggen om dingen op de website achter te laten houden we gezamenlijk de website actueel.

Ik ben van mening dat de gestelde doelstelling, een nieuwe website met een frisse uitstraling, die eenvoudiger actueel te houden is en daardoor ook actueler is, dan ook gehaald is. 

Maar het kan natuurlijk altijd beter! Komende zomer zal de website van V en L klaargemaakt gaan worden voor het nieuwe seizoen. Ik vraag hierbij jullie hulp!

Help mee de website van S.V. V en L te verbeteren. Op onderstaand formulier kun je jouw ideeën, problemen, opmerkingen en/of suggesties over de website kwijt.

Heb je nou zelf geen nieuwe ideeën voor de website? Kijk dan onderstaande lijst door en stem op jouw favoriet! Misschien wordt jouw favoriete idee dan wel opgepakt en verwerkt in de verbeterde site...

 

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Bjorn Veldhuis op 02-07-2011 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer