Zaaltoernooi groot succes!

1e zaalvoetbaltoernooi sv V en L groot succes

Donderdagmiddag 5 januari vond de 1e editie van het sv V en L zaalvoetbaltoernooi in de wijk Zuidbroek plaats. De schitterende sporthal (Laan van Omniversum) was de locatie van wat later bleek een zeer geslaagde middag vol met plezier. Bij de ingang was het welkomsbord neergezet met daarop de dubbele boodschap van deze middag “Welkom bij sv V en L”.

Deelname van dit toernooi was gratis en kinderen hebben zich met een team kunnen opgeven voor deze middag. Met 75 kinderen was de animo ontzettend groot. De middag werd hierdoor opgedeeld in 3 delen.

Om 13.00 begon de middag voor kinderen tussen 5-6 jaar. Er was een leuk programma van een uur verzorgd voor de jongens en meisjes. Dit programma bestond uit leuke balspelletjes met natuurlijk de onderlinge wedstrijdjes. Vanaf 14.00 begonnen de wedstrijden van de kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar. Op 2 velden werden de onderlinge wedstrijden gespeeld. Kinderen uit De Vecht, De Beemte en Apeldoorn hebben, onder goede leiding van onze jeugdscheidsrechters Jelle en Matthijs, sportieve en vooral plezierige wedstrijdjes gespeeld. Het laatste uurtje was voor de oudere jeugd. Kinderen tussen 10-11 jaar speelden op een groter veld hun onderlinge partijen. Evenals bij de jongere jeugd spatte de sportiviteit en het plezier van de kinderen af.

De hele middag hebben veel ouders de weg naar de zaal gevonden om zijn of haar kinderen te zien spelen. Onder het genot van een bakje koffie of thee, welke voor iedereen klaar stond, ontstond een gezellig sfeertje langs te kant.

Al met al kijkt de organisatie zeer tevreden terug op de middag. Veel kinderen, veel sportiviteit en het belangrijkst veel gezelligheid en plezier bij iedereen!

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Arno Dolman op 06-01-2017 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer