Onze sponsors

Garage de Vecht
Kraam90
Profile Hafkamp
Slachterij Meijerink
Kokkie Twello
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Westrik Snacks
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Urilift B.V.
BW & S
Impression Vormgeving & Illustratie
Auto Wientjes
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Konstruktiebedrijf van Straaten
Installatietechniek de Vecht
Cafe de Vecht
Ten Have Metaalwerken
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Kamphorst administraties
WeteringseBroek.NL
BW & S
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Boekhandel Oonk
BuyBay

Zaaltoernooi groot succes!

vorige pagina

1e zaalvoetbaltoernooi sv V en L groot succes

Donderdagmiddag 5 januari vond de 1e editie van het sv V en L zaalvoetbaltoernooi in de wijk Zuidbroek plaats. De schitterende sporthal (Laan van Omniversum) was de locatie van wat later bleek een zeer geslaagde middag vol met plezier. Bij de ingang was het welkomsbord neergezet met daarop de dubbele boodschap van deze middag “Welkom bij sv V en L”.


Deelname van dit toernooi was gratis en kinderen hebben zich met een team kunnen opgeven voor deze middag. Met 75 kinderen was de animo ontzettend groot. De middag werd hierdoor opgedeeld in 3 delen.


Om 13.00 begon de middag voor kinderen tussen 5-6 jaar. Er was een leuk programma van een uur verzorgd voor de jongens en meisjes. Dit programma bestond uit leuke balspelletjes met natuurlijk de onderlinge wedstrijdjes. Vanaf 14.00 begonnen de wedstrijden van de kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar. Op 2 velden werden de onderlinge wedstrijden gespeeld. Kinderen uit De Vecht, De Beemte en Apeldoorn hebben, onder goede leiding van onze jeugdscheidsrechters Jelle en Matthijs, sportieve en vooral plezierige wedstrijdjes gespeeld. Het laatste uurtje was voor de oudere jeugd. Kinderen tussen 10-11 jaar speelden op een groter veld hun onderlinge partijen. Evenals bij de jongere jeugd spatte de sportiviteit en het plezier van de kinderen af.


De hele middag hebben veel ouders de weg naar de zaal gevonden om zijn of haar kinderen te zien spelen. Onder het genot van een bakje koffie of thee, welke voor iedereen klaar stond, ontstond een gezellig sfeertje langs te kant.


Al met al kijkt de organisatie zeer tevreden terug op de middag. Veel kinderen, veel sportiviteit en het belangrijkst veel gezelligheid en plezier bij iedereen!

vorige pagina

Fotoalbum

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Arno Dolman op 06-01-2017 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer