Senioren eindigen 2016 met een 4 tegen 4

Senioren V en L eindigen 2016 met een 4 tegen 4 rommelpottoernooi . De eerstvolgende buitenactiviteit zal het carbid schieten zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2017.

V en L had er werk van gemaakt om er opnieuw een gezellige clubavond van te maken en dat is gelukt. Dit mag blijken uit het whatsApp verkeer na afloop.
22.29 uur Cissy Casteel. “Vanaf nu spiertjes rusten. 17 januari 2017 weer fit van start”
23.11 uur Linda Casteel. “Was gezellig vnf.”
23.11 uur Lisanne Panhuis. “Was zeker gezellig meiden.”
23.17 uur Linda Overvelde. Jaaa, vond ik ook !!!!!
23.17 uur Celester Keizer “ik ook”.
19.30 uur stonden er 33 mannen en vrouwen klaar om de strijd met en tegen elkaar aan te gaan. De veldjes waren uitgezet. De loting had plaatsgevonden en de eerste wedstrijden konden beginnen.  Er werd fanatiek maar vooral sportief gevoetbald.
In totaal 4 speelrondes van 4 wedstrijdjes. De doelpunten vielen als rijpe appelen van de boom.  Maar liefst 155 keer wist iemand het kleine doeltje te vinden. Voor de spelleiders een hele klus om na iedere wedstrijd weer de volgende 8 spelers of speelsters op zijn veld te krijgen voor de volgende wedstrijd. Maar dat liep prima mede te danken aan het enthousiasme van de deelnemers. Mooi om van elftalleider Martin Overvelde te horen dat hij erg gecharmeerd was van het niveau van  de dames ten opzichte van de heren. Ik moet daarbij zeggen  dat op de momenten dat ik keek constateerde dat de heren de dames betrokken in het spel. Er werd veel gescoord maar niet een keer was er echt een team dat met grote overmacht won. Uitslagen als 4-4 en 8-7 waren normaal en 8-0 kwam niet voor. Spelers wilden dat ik te vroeg affloot omdat ze vlak voor tijd met 1 doelpunt verschil voor stonden. Uiteraard gebeurde dat niet. Al met al een sportief, gezellig voetbaltoernooitje. Na het douchen was er in de kantine een heerlijk stamppotbuffet met alles erop en eraan. Deze was verzorgd door de dames, Overvelde (moeder van Feie en Jolijn), Kamphorst (moeder van Brigit, Harm en Ruud) en Hendriks (moeder van de bij FC Twente spelende Fieke). Ondertussen werden de punten opgeteld en dat resulteerde in een winnaar bij de heren, spelende in V en L 3, Chiel Menting. Bij de Dames ging de titel 4 tegen 4 speelster van het jaar 2016 naar, Linda Casteel. Speelster van dames 1. Chiel kreeg een kannetje bier om uit te delen en Linda mocht een rondje geven aan de dames. Na de prijsuitreiking werd ook de prijs voor speelster van de maanden November en december uitgereikt maar daarover meer elders op de site en het clubblad.

De totale uitslag voor de archieven:

Heren 1, 2 en 3

13 Cissy Casteel 1 -7
14 John Overvelde 0 -7

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 18-12-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer