Onze sponsors

Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Westrik Snacks
WeteringseBroek.NL
Slachterij Meijerink
Impression Vormgeving & Illustratie
BuyBay
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Installatietechniek de Vecht
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Kokkie Twello
Cafe de Vecht
BW & S
Boekhandel Oonk
Profile Hafkamp
Kraam90
BW & S
Ten Have Metaalwerken
Kamphorst administraties
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Auto Wientjes
Konstruktiebedrijf van Straaten
Urilift B.V.
Garage de Vecht

Dames V en L leveren wederom een topprestatie

vorige pagina

Afgelopen vrijdag 05 november mochten de dames van V en L afreizen naar de Beemte  om acte de presence te geven op de lady’s night.  De doelstelling van deze avond was dat de talentvolle groep van trainer Dick Voordepoorte  ook vandaag weer moeilijk te passeren zou zijn.  Voor het vele toegestroomde publiek moest er uiteraard ook offensief gespeeld worden om zodoende veel te scoren.
De verdediging bestond uit doelverdedigster Evelien geassisteerd door Lisanne, Loes en Esmay.  De bezoekende dames van de lady’s night , die toch nog aan de aandacht van de verdediging wisten te ontsnappen werden ontvangen door het middenveld bestaande uit Laura en Lieke. Dankzij het goed coachende werk vanuit alle linies,  kon Linda minimaal 25 keer scoren.

Het is wederom een toppresentatie om voor zoveel dames je weer zo als V en L te presenteren, was de jubelende reactie van de coach. Uiteraard beloon ik deze presentatie met extra punten voor de speelster van de maand competitie.

Dat sportiviteit hoog in het vaandel staat bij V en L bleek wel uit  het gebaar van het zestal na het laatste fluitje. De moe geshopte, gelachen en tevreden bezoekers kregen als aandenken van deze gezellige avond een grote kop thee mee met daarin twee heerlijke chocolaatjes.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 08-11-2016 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer