Onze sponsors

Slachterij Meijerink
Impression Vormgeving & Illustratie
Profile Hafkamp
BW & S
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Kokkie Twello
Cafe de Vecht
BuyBay
Kraam90
Auto Wientjes
WeteringseBroek.NL
Ten Have Metaalwerken
Boekhandel Oonk
Garage de Vecht
Konstruktiebedrijf van Straaten
Westrik Snacks
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Kamphorst administraties
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Installatietechniek de Vecht
Urilift B.V.
BW & S
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken

Dames V en L leveren wederom een topprestatie

vorige pagina

Afgelopen vrijdag 05 november mochten de dames van V en L afreizen naar de Beemte  om acte de presence te geven op de lady’s night.  De doelstelling van deze avond was dat de talentvolle groep van trainer Dick Voordepoorte  ook vandaag weer moeilijk te passeren zou zijn.  Voor het vele toegestroomde publiek moest er uiteraard ook offensief gespeeld worden om zodoende veel te scoren.
De verdediging bestond uit doelverdedigster Evelien geassisteerd door Lisanne, Loes en Esmay.  De bezoekende dames van de lady’s night , die toch nog aan de aandacht van de verdediging wisten te ontsnappen werden ontvangen door het middenveld bestaande uit Laura en Lieke. Dankzij het goed coachende werk vanuit alle linies,  kon Linda minimaal 25 keer scoren.

Het is wederom een toppresentatie om voor zoveel dames je weer zo als V en L te presenteren, was de jubelende reactie van de coach. Uiteraard beloon ik deze presentatie met extra punten voor de speelster van de maand competitie.

Dat sportiviteit hoog in het vaandel staat bij V en L bleek wel uit  het gebaar van het zestal na het laatste fluitje. De moe geshopte, gelachen en tevreden bezoekers kregen als aandenken van deze gezellige avond een grote kop thee mee met daarin twee heerlijke chocolaatjes.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 08-11-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer