Clubdag 2016

Afgelopen zondag was het weer zover, de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017. Leden, vrienden, sponsoren, buren en andere belangstellenden, jong en oud waren uitgenodigd om 15.30uur op t ’Hul  om er samen een gezellige middag van te maken. Tegen kwart voor vier deed voorzitter Ben Kamphorst het openingswoord  nadat  de wedstrijd van ons eerste elftal, onder leiding van Nico Nijhof, was geëindigd in een 1-4 nederlaag  tegen Loenermark, nu geleid door Marc Mölder, ex-trainer V en L. In Ben’s toespraak even aandacht voor de compleetheid van de jeugdteams....voor het eerst sinds een paar jaren is er weer een A-elftal en dat biedt weer perspectief voor de doorstroom naar de senioren elftallen in de toekomst. Ook starten er weer vier senioren herenteams in de competitie, maar helaas maar één dames elftal…de nieuwe aanwas meiden/dames  laat nog even op zich wachten. Ook aandacht voor de nieuw geplaatste dug-outs op het tweede veld. Waarvoor de opbrengst van de grote clubactie is gebruikt en de bijdrage van de vrienden van V en L. Dank daarvoor. Vervolgens het andere officiële gedeelte van deze middag, het ophangen van de klossen aan de eeuwige wilg. Elk jaar worden daardoor leden ex-voetballers  voor genomineerd, die “ooit” hebben besloten nooit meer (competitie) te voetballen.

Uit de genomineerden is ook dit jaar weer een selectie gemaakt en deze mensen werden één voor één naar voren geroepen, er werden leuke anekdotes over verteld, prestaties uitgelicht en vervolgens werden ze met een hoogwerker op hoogte getild om zo ludiek hun klossen in de wilg te hangen. Deze keer waren de genomineerden Marian Kamphorst en haar bijna twee jaar geleden overleden man Harrie Kamphorst . Een waar clubman, die door allen enorm gemist wordt .Hun zoons Ruud en Harm hingen in het bijzijn van dochter Brigit de klossen van beide ouders in de eeuwige wilg. De andere genomineerden waren Elise Witteveen, Gerard Kamphorst  en Anton Ganzevles. Na hun hoogtepunt werden zij gehuldigd met bloemen en certificaat. Na dit vaste ritueel werd er nog gezellig nagekletst op het sportterrein van Sv V en L .

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 04-09-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer