Voetbalkamp 2016

Voetbalkamp voor alle jeugd sv V en L!!

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse voetbalkamp voor alle jeugdleden  van  V en L plaats als afsluiting van het voetbal seizoen 2015/2016. Deze keer gingen 90 kinderen met de organisatie naar een accommodatie in Ommen, de Arendshorst. Eerst vonden bij V en L op eigen terrein nog de voorrondes plaats voor de penalty bokaal, maar daarna begon de afreis naar Ommen. Daar  werden de teams over de aanwezige  slaapplekken verdeeld en toen kon het feest beginnen. s  ‘Avonds werd er karaoke gedaan en tot in de late uurtjes ging het feest door. Zaterdagochtend werd stevig ontbeten alvorens de olympische spelen te spelen en s’middags een vossenjacht. De B-jeugd ging kanovaren wat menigeen een nat pak opleverde, maar dat was met deze hitte helemaal niet erg.

s’ Avonds werden ze allemaal verwend door het keukenteam  met  een overheerlijke BBQ, en daarna volgde veel gezelligheid met dansen op de tafels, bingo en voetvolley. De tweede avond is het meestal al wat eerder rustig in de slaapverblijven, zodat de volgende morgen weer fris en fruitig wordt verder gegaan. Na de terugreis volgen dan op eigen terrein de gebruikelijke wedstrijden mini’s,F en E jeugd tegen ouders en op het andere veld D, C en B jeugd tegen leiders en trainers. Waar aan de ene kant opnieuw de leiders wonnen waren op het andere veld de jeugd spelers de sterkste!

Daarna was het tijd voor de eindrondes van de penalty bokaal ,waarvoor speciaal een gastkeeper was uitgenodigd  Michiel Selhorst van Sv Epe. F speler Nils Overvelde won deze giga- bokaal en kon haast niet wachten om hem vooraan op te halen.. Op twee en drie eindigden Jelle van der Haar en Mitchel van Oorspronk. Jeugdkamp wordt mede mogelijk gemaakt door de actie van  verkoop van balkenbrij en rookworsten van Keurslagerij De Adelaar in de winter door de jeugdleden en ook het meest verkopende jeugdlid Stijn Uenk werd even in het zonnetje gezet. Hij kreeg een mooie voetbal. Ook wordt  de jeugdspeler van het jaar gekozen door de hele jeugdcommissie en met kamp bekend gemaakt en dit keer ging die eer naar Kelsey Smit, zij heeft zich het hele seizoen als enige meisje in het F1 team stevig staande weten te houden tussen alle haantjes! Beide winnaars gingen met een reuzebeker naar huis.

Dit kamp word jaarlijks mogelijk gemaakt door hulp van vele vrijwilligers die hun vrije weekend opofferen om dit kamp te organiseren. Als dank voor hen, en voor iedereen die zich inzet voor de jeugd was er een kleine attentie geregeld door ouders.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Afbeelding 3

Afbeelding 4