Jeugd naar Go Ahead tegen FC Oss!

Op uitnodiging van Go Ahead Eagles is afgelopen vrijdag een groot gedeelte van de V en L jeugd leden met een aantal ouders/ leiders  naar deze wedstrijd in de Jupiler League geweest. Een tiental jeugdleden waren tijdens het begin van deze wedstrijd vlaggendragers in de rij, bij opkomst van de beide elftallen op het veld. Mooi om te zien, twee rijen met jeugdspelers in V en L tenue op de grasmat in de Adelaarshorst.. De jeugd genoot van de wedstrijd en er werd flink gescoord. In de pauze werd iedereen getracteerd op een drankje en chips wat mogelijk werd gemaakt door de Bussiness Club VenL Ondernemers( BVO).
Al met al een geslaagd uitje en zeker voor herhaling vatbaar, en onze aanwezigheid gaf de spelers van De Eagles vleugels...ze wonnen de wedstrijd met 5-0!!

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 21-03-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer