Spek de kas van je club!

Van 24 februari t/m 22 april ontvangt u bij iedere €10,- aan boodschappen bij Jumbo Binnendijk in Twello een waardepunt. Deze waardepunten kunt u in de winkel doneren aan één van de deelnemende verenigingen. Hoe meer waardepunten sv V en L ontvangt hoe meer geld Jumbo Binnendijk doneert aan ons! Spaart u voor ons mee om een leuk, gezellig en betaalbaar voetbalkamp voor alle jeugdleden van sv V en L mogelijk te maken?

Hier kun de je tussenstand bekijken. De bedragen die hier getoond worden, zijn de bedragen zoals de € 5.000,- op dit moment verdeeld zou worden. Het kan dus de ene dag hoger zijn dan de andere.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 04-04-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer