MWVVD bij sv V en L!

Afgelopen zondag heeft V en L haar vrijwilligers eens even lekker verwend op deze eerste MidWinterVipVrijwilligersdag. Om alle vrijwilligers, VIP’s, te bedanken voor hun tomeloze inzet, waardoor de vereniging optimaal blijft draaien, werd door het bestuur een programma in elkaar gezet rondom de wedstrijd van het eerste elftal thuis tegen Deventer. Beetje teleurstellend was het dus wel dat deze  wedstrijd vanwege veldconditie en verwachte regenbuien werd afgelast maar de gezelligheid was er bij V en L niet minder om. De vrijwilligers werden  welkom geheten als VIP’s door voorzitter en vrijwilliger Ben Kamphorst, en hen werd daarna een rode Goody Bag met inhoud aangeboden. Daarin zat een naambadge, direct te dragen, een rode muts voor tijdens de wedstrijd, een koekreep ,een beker die in de rust gevuld kon worden met chocomelk of gluhwein, een enquete mèt potlood en een snoepje. Na de koffie werd er geborreld en werd de VIP’s een lunch aangeboden. Omdat de frisse neus nu ontbrak door dat de wedstrijd niet doorging, was er des te meer tijd om gezellig met iedereen te kletsen. Het eerste elftal heeft deze dag wel een oefenwedstrijd uit gespeeld tegen WWNA, maar helaas werd deze verloren met 5-0. Aan de enthousiaste geluiden te horen was deze MWVVD zeker geslaagd en dus voor herhaling vatbaar.

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 03-02-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer