Onze sponsors

Auto Wientjes
Installatietechniek de Vecht
Impression Vormgeving & Illustratie
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Kokkie Twello
Kamphorst administraties
WeteringseBroek.NL
Garage de Vecht
BW & S
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Slachterij Meijerink
BW & S
Konstruktiebedrijf van Straaten
Urilift B.V.
BuyBay
Profile Hafkamp
Westrik Snacks
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Boekhandel Oonk
Cafe de Vecht
Kraam90
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Ten Have Metaalwerken

Gezellige drukte op nieuwjaarsreceptie sv V en L

vorige pagina

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats bij de plaatselijke voetbalvereniging in De Vecht. Al voor 11.00 uur wensten de eerste leden, vrijwilligers en andere belangstellenden het bijna voltallige bestuur de beste wensen voor het komende jaar. Onder het genot van een kop koffie en een kniepertje met slagroom kon men elkaar alle goeds  toe wensen en daarna gezellig bijkletsen. Tegen kwart voor twaalf heette  voorzitter Ben kamphorst iedereen van harte welkom. Afgelopen jaar werd kort doorgenomen en ook  kwam ter sprake dat het voor de teamindeling fijn zou zijn als er een aantal leden bij zou komen. Daarna werd een aantal jubilarissen  gefeliciteerd en bedankt voor hun 25 jarig lidmaatschap. Dit waren Marian Kamphorst, Sten Roeterd en Mark Balk .Dit jaar was ook Wilfried Jansen 40 jaar trouw lid. En er was zelfs een jubilaris  al 50 jaar  lid van sv V en L te weten Frans Leerkes. Zij kregen allen een aandenken en een fraai boeket in clubkleuren. Ook was er aandacht voor een aantal vrijwilligers die afgelopen jaar gestopt waren met hun werk voor de vereniging. Ook een woord van dank daar voor want zonder vrijwilligers geen voetbal!! Tevens was deze receptie de gelegenheid voor onze nieuwe trainer Nico Nijhof, om  zijn handtekening onder het contract met onze vereniging te zetten .Hij volgt straks  Marc Mölder op als hoofdtrainer  in het seizoen 2016/2017 .Ook was er aandacht voor de grote opbrengst dit jaar van de Grote Clubactie, nl  € 2759,91 !! De twee meest verkopende jeugdleden, Nicky van Essen en Esmee Bomhof kregen hiervoor als dank een pot snoep met twee kaartjes voor een wedstrijd van Go Ahead Eagles overhandigd.

Daarna vond om 13.00 uur voor de zevende maal de  VechtseOpenCarbidschietwedstrijd plaats. Negen teams strijden om de felbegeerde gouden melkbus. Na  verscheidene  verre schoten en harde knallen werden er nog een aantal  precisie schoten gelost, waarbij de bal in een doel terecht moest komen, die verspreid op het veld stonden opgesteld. En de meest lastigste was natuurlijk goed voor de meeste punten. Dit laatste onderdeel werd gewonnen door team Davelaar /Uenk. En  totaal winnaar werd wederom team  Keizer. Zij mogen een jaar lang thuis genieten van de gouden melk/carbidbus .

Nadien werd er nog gezellig na geborreld in de gezellige kantine van sv V en L . We hopen er met z’n allen weer een sportief voetbaljaar van te maken.

vorige pagina

Fotoalbum

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 05-01-2016 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer