Onze sponsors

Ten Have Metaalwerken
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Cafe de Vecht
WeteringseBroek.NL
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Auto Wientjes
Kamphorst administraties
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Kraam90
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Slachterij Meijerink
Impression Vormgeving & Illustratie
Westrik Snacks
Profile Hafkamp
Garage de Vecht
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Kokkie Twello
BW & S
Konstruktiebedrijf van Straaten
Installatietechniek de Vecht
Boekhandel Oonk
BuyBay
BW & S
Urilift B.V.

Pupillenscheidsrechters geslaagd

vorige pagina

V en L draait op vrijwilligers. Dat je nooit jong genoeg bent om als vrijwilliger aan de slag te gaan, bewijzen Stan, Mathijs, Jelle en Tiem wel. Zij zijn regelmatig op de zaterdagochtend te vinden op het veld bij V en L om een pupillenwedstrijd te begeleiden. Super natuurlijk! En om in de toekomst helemaal goed beslagen ten ijs te komen, hebben zij in de herfstvakantie bij sv Voorwaarts een cursus pupillenscheidsrechter gevolgd en deze succesvol afgesloten. Hieronder een door henzelf geschreven sfeerverslag van die dag. Vanuit de TJC feliciteren wij Stan, Mathijs, Jelle en Tiem met het behaalde certificaat en wensen hen nog heel veel uurtjes ‘fluitplezier’ toe!

 

Op donderdag 22 Oktober hadden wij (Jelle, Tiem, Stan en Mathijs) een (pupillen)scheidsrechterscursus bij Voorwaarts. We kwamen aan bij Voorwaarts en werden door de scheidsrechters ontvangen. We waren met 29 deelnemers. Die groep werd in tweeën  gesplitst. We begonnen met de theorie. Die werd geleid door Jeroen Sanders. Na wat uitleg te hebben gekregen over het scheidsrechter zijn en de regels hadden doorgenomen, gingen we naar buiten. Daar werden een aantal situaties voorgelegd en we moesten vertellen wat we in die situaties zouden doen. Ons werden een paar nuttige regels verteld, zoals: waar een corner genomen moet worden, op hoeveel meter een penalty wordt genomen, en dat er ook dode spelelementen zijn. 

Ook moesten we een spelregeltoets maken, die uit 15 vragen bestond. Nadat we de spelregeltoets hadden gehad gingen we de kantine in voor een lunch. We kregen broodjes frikandel en kroket (dat smaakte erg goed). 

Nadat we hadden geluncht, kwamen de jeugdspelers en kwam het praktijkgedeelte. We floten een wedstrijdje van 8 minuten en de wedstrijd zelf duurde 24 min. Dus  1 wedstrijd werd door 3 scheidsrechters geleid. Als je niet aan de beurt was voor een wedstrijd kon je op een ander veld zelf voetballen. Aan het eind van de dag kregen we allemaal een certificaat en wij vier hebben dan ook de spelregeltoets goed volbracht.

Al met al was het een geslaagde dag.

Geschreven door Jelle, Stan, Mathijs en Tiem.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 02-12-2015 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer