Onze sponsors

Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Lucky Light Project Verlichting B.V.
BW & S
Kokkie Twello
Westrik Snacks
Konstruktiebedrijf van Straaten
Cafe de Vecht
Profile Hafkamp
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Boekhandel Oonk
WeteringseBroek.NL
Ten Have Metaalwerken
BW & S
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Slachterij Meijerink
Kamphorst administraties
Impression Vormgeving & Illustratie
Auto Wientjes
Kraam90
Urilift B.V.
Garage de Vecht
Installatietechniek de Vecht
BuyBay

Clubdag zondag 23 augustus 2015

vorige pagina

Afgelopen zondag was het weer zover, de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016 .      Leden, vrienden, sponsoren, buren en andere belangstellenden , jong en oud waren uitgenodigd om 11.00 uur op t ’Hul  om er samen een gezellige dag van te maken. Om half twaalf, nadat iedereen voorzien was van koffie , nam voorzitter Ben Kamphorst het woord, en na zijn korte toespraak was het tijd voor  het andere officiële gedeelte van deze dag. Het ophangen van de klossen aan de eeuwige wilg. Elk jaar worden daar door leden ex-voetballers  voor genomineerd, die ”ooit” hebben besloten nooit meer(competitie)  te voetballen.

Voorheen was deze “eeuwige wilg” gewoon een lichtmast , maar sinds afgelopen week is het echt een oude wilg. De bedenkers van dit geheel, Jan en Jan, hadden ergens een oude, door  recente windstoten gevelde wilg kunnen bemachtigen en naar later bleek, kwam deze wilg oorspronkelijk uit De Vecht. Deze wilg hebben ze samen met anderen uitgehold, en in meerdere gedeeltes om de lichtmast bevestigd, zodat er nu echt een oude Vechtse wilg , compleet met klossen op het V en L terrein staat!

Uit de genomineerden is ook dit jaar weer een selectie gemaakt en deze mensen werden één voor één naar voren geroepen, leuke anekdotes over verteld, en vervolgens werden ze met een hoogwerker op hoogte getild om zo ludiek hun klossen in de wilg te hangen. Deze keer een echte oud gediende, te weten Cor Bouwmeester,82 jaar en vanaf de oprichting van Sv V en L  in 1949, lid van de club en nu nog steeds vrijwilliger; hij maait met grote regelmaat keurig het gras van de velden . De andere genomineerden waren Jan Overvelde, Miriam Hurenkamp, Martien Kamphorst, Paula Overvelde  en Louis Overmars.  Na hun hoogtepunt werden zij gehuldigd met bloemen en certificaat.

Vervolgens werd er de aanwezigen een lunch aangeboden en ging het eerste elftal zich opmaken voor een oefenwedstrijd tegen Apeldoornse Boys, terwijl  op het terras en aan de hangtafels gezellig werd bij gekletst. De wedstrijd verliep tot aan de rust niet zo gunstig voor V  en L, ze gingen de kleedkamers in met achterstand van 0-3. Maar dat werd na de pauze, toen ook de dames 2 weer terug waren op het Hul, na een met 2-3verloren bekerwedstrijd tegen De Witkampers,  ruimschoots goed gemaakt en er werd door V en L volop gescoord en rap stond het 3-3, en toen ging het gelijk op, waardoor de eindstand op 5-5! uitkwam. Kortom ,het werd in meerdere opzichten een geslaagde , gezellige clubdag waar volop van het bier, uit de vernieuwde tapinstallatie werd genoten.

vorige pagina

Fotoalbum

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 26-08-2015 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer