OPROEP voor toeschouwersrecord bij derby van VenL

OPROEP VOOR TOESCHOUWERSRECORD BIJ DERBY VAN V EN L 1

Op zondagmiddag 27 maart a.s. om 14.00 uur speelt het eerste elftal van V en L de thuiswedstrijd tegen SV Terwolde. De eerste wedstrijd van deze competitie in Terwolde eindigde in september 2010 in een onverdiende nederlaag van 2 – 1 voor ons vlaggenschip. Onze trainer Gert ten Katen zal er met zijn mannen alles aan doen om de streekderby dit keer in een overwinning om te zetten en zo zicht te houden op een goede klassering in de tweede periode. Het team gaat steeds beter voetballen en een periode met een paar overwinningen achter elkaar kan zomaar de weg betekenen naar nog méér succes.

Op deze middag is tevens de derde bijeenkomst van de deelnemers aan De V en L Ondernemers gepland.
Om onze rood witte mannen extra aan te moedigen willen De V en L Ondernemers aan deze derby een poging koppelen om met zijn allen het record voor het aantal toeschouwers bij een wedstrijd van V en L 1 te vestigen.
Bij deze dus tevens een oproep aan iedereen met een rood wit gevoel of welke andere binding met V en L of De Vecht dan ook, mee te helpen een absoluut record neer te zetten.

Na de wedstrijd zal in de kantine door De V en L Ondernemers en hopelijk vele andere aanwezigen de overwinning gevierd kunnen worden. Bij deze gelegenheid zal hoofdtrainer Gert ten Katen tevens zijn nieuwe contract voor het komende seizoen 2011 – 2012 ondertekenen.
Komt dus allen op 27 maart a.s. om 14.00 uur naar Sportcomplex ’t Hul in De Vecht!

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 18-03-2011 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer