Uitnodiging en programma clubdag

Beste leden, sponsoren, vrienden en buren V en L,

Bij deze wil sv V en L jou graag uitnodigen voor de clubdag op zondag 23 augustus, de officiële opening van het voetbalseizoen 2015-2016. De dag waarop een ieder die zich verbonden voelt met V en L bijeen komt om het nieuwe seizoen op een gezellige manier af te trappen.

Dit jaar is er door de organisatie van de clubdag voor een iets andere opzet dan voorgaande jaren gekozen. U bent allen van harte welkom vanaf 11:00 uur op sportpark ´t Hul, waar de koffie voor u klaar zal staan. Aansluitend zal om 11:30 uur het programma van de clubdag gaan beginnen. Dit jaar zal het programma enkel bestaan uit een openingswoord van onze voorzitter en het ophangen van de klossen aan de eeuwige wilg.

Nadat beide activiteiten hebben plaats gevonden zal onze 1e selectie zich klaar gaan maken voor een oefenwedstrijd tegen Apeldoornse Boys die aan zal vangen om 14:00 uur. Terwijl onze mannen zich gereed maken voor hun wedstrijd, kunt u lekker genieten van een gratis lunch en bijpraten met uw voetbalvrienden.

Om 14:00 uur zal vervolgens het fluitsignaal klinken voor de oefenwedstrijd en wij nodigen u van harte uit om deze wedstrijd te aanschouwen, al dan niet met een hapje of een drankje. Voor de jeugd zullen er voetbalveldjes uitgezet worden, zodat zij samen lekker een potje kunnen voetballen. Voor de jongste jeugd is er een springkussen aanwezig.

Er is gekozen voor een opzet met weinig officiële activiteiten, omdat wij vinden dat er vooral veel tijd moet zijn voor gezelligheid tussen alle mensen die V en L  een warm hart toedragen.

Wij hopen u dan ook op zondag 23 augustus om 11:00 uur te mogen verwelkomen op ons mooie sportpark ´t Hul.

Met sportieve groet,

sv V en L

Laatst gewijzigd door Harry van der Haar op 21-08-2015 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer