Onze sponsors

Ten Have Metaalwerken
Slachterij Meijerink
Garage de Vecht
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Profile Hafkamp
Auto Wientjes
BW & S
Westrik Snacks
Cafe de Vecht
Kokkie Twello
Urilift B.V.
Impression Vormgeving & Illustratie
Konstruktiebedrijf van Straaten
Kraam90
BW & S
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Installatietechniek de Vecht
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
WeteringseBroek.NL
Boekhandel Oonk
BuyBay
Kamphorst administraties
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink

Avondvierdaagse De Vecht weer één groot succes!

vorige pagina

De rust in De Vecht is na een week ,die in het teken stond van wandelen ,teruggekeerd. Het actiecomité van Sv V en L kan terug kijken op een geweldige 51ste  wandelvierdaagse die in alle opzichten de jubileum editie van vorig jaar overtrof . De vierdaagse van 2015 gaat de boeken in als een nieuw record jaar. Met bijna 800 inschrijvingen is de vierdaagse in De Vecht nog altijd groeiende en daarmee een van de grootste in de omgeving.  Het zijn vooral de scholen uit De Vecht, Teuge natuurlijk  Apeldoorn die zorgen voor de grote deelname. En ook Terwolde, Beemte,   Wenum- Wiesel en Nijbroek zijn al jaren te gast in de Vecht. Maar zeker ook steeds meer “losse” wandelaars weten  het gemoedelijke dorpje De Vecht te vinden.

De avonden worden altijd gestart vanaf café De Groot. Vervolgens lopen de wandelaars diverse routes in en rondom de omgeving van De Vecht. Er kan gekozen worden tussen 5, 10 en 15 km wandelen per avond.

De laatste avond is traditiegetrouw het hoogte punt van de week. Afgelopen zaterdag 27 juni tegen zessen  s’avonds stonden  op alle toegangswegen  naar de Vecht files, en overal stonden V en L vrijwilligers klaar om alle auto’s naar een veilige parkeerplek te loodsen.  Anders dan vorig jaar , toen het water met bakken uit de lucht viel tijdens de intocht, was het nu schitterend weer. Alle wandelaars werden naar het mooie V en L terrein geleid om daar hun medaille op te halen. Voor alle scholen een eigen plekje en voor de kinderen een beker ranja namens de organiserende vereniging Sv V en L. Erg gezellig was het op het veld met de spelende fanfare Prins Bernard uit Emst. Na een kleine pauze liepen zij voorop om via de andere kant de voetbalvelden te verlaten en in een grote optocht ,met naar schatting meer dan tweeduizend lopers gingen ze  de “via gladiola” van de Vecht, de Kerkstraat op, waar nog eens honderden mensen langs de kant stonden om alle wandelaars in te halen met bloemen, snoep of andere lekkernijen. Ook stond daar nog een stand van Fasna Ballooning compleet met luchtballonmand , waar kinderen in mochten voor een foto .Mede door de goede weersomstandigheden was het één groot feest in De Vecht!

Nadat de officiële afsluiting had plaatsgevonden door het actiecomité, en ook burgemeester Penninx  van gemeente Voorst nog een woordje had gedaan, ging het blarenbal los in de kleine zaal bij de Groot met muziek van Ben Biesterbos. Tot in de late uurtjes werd er gefeest wat daarmee de perfecte afsluiting was van een week met alleen maar hoogte punten.

vorige pagina

Fotoalbum

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 19-07-2015 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer