Onze sponsors

BuyBay
Ten Have Metaalwerken
Cafe de Vecht
Boekhandel Oonk
BW & S
Kraam90
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Installatietechniek de Vecht
Impression Vormgeving & Illustratie
Slachterij Meijerink
Konstruktiebedrijf van Straaten
Profile Hafkamp
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Kokkie Twello
Kamphorst administraties
Westrik Snacks
BW & S
Urilift B.V.
WeteringseBroek.NL
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Auto Wientjes
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Garage de Vecht

Avondvierdaagse in De Vecht !!

vorige pagina

In de laatste week van juni, om precies te zijn van 23 t/m 27 juni , organiseert  Sv V en L   de 51ste  de avond (wandel)vierdaagse in De Vecht. Vanaf woensdagavond 18.30 uur kunt U inschrijven bij Cafe de Groot op de kruising in De Vecht en daarna 4 avonden wandelen langs de mooiste paadjes en weggetjes door de omgeving. Er kunnen 3 verschillende afstanden worden gelopen  nl. de 5, 10 en 15 km per avond. De laatste  avond ,zaterdag 27 juni , lopen alle deelnemers dezelfde route om na de medaille uitreiking gezamenlijk te worden ingehaald door de fanfare en de majorettes in de Vecht.

Deze medaille uitreiking vindt , net zoals vorig jaar, jaar plaats op het Sportcomplex ’t Hul  van Sv Ven L. Dit om alle deelnemers  eens kennis te laten maken met de voetbalvereniging die de vierdaagse elk jaar weer mogelijk maakt! U kunt onze velden en kantine met aangebouwde jeugdhonk bekijken en het gezellige terras. We hopen met z’n allen dat de weergoden ons dit jaar wèl goed gezind zijn want vorig jaar viel de intocht letterlijk en figuurlijk in het water door een enorme stortbui.  Na de medaille uitreiking ,vindt het jaarlijkse “blarenbal” plaats bij Café de Groot met muziek verzorgd door Ben Biesterbos.

Mocht u op een van de avonden verhinderd zijn om te wandelen, zijn  dan kan deze avond vooraf worden ingehaald op dinsdag 23 juni. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.svvenl.nl  of contact opnemen met de organisatie via  actiecomitee@svvenl.nl

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 12-06-2015 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer