Indeling jeugdelftallen seizoen 2015-2016

Beste jeugdleden, ouders, trainers, leiders,

De nieuwe indeling voor het komende seizoen van de jeugdelftallen (inclusief indeling van trainingsavonden) is bekendgemaakt door de Technische Jeugd Commissie. Klik hieronder op de bijlage om deze indeling te bekijken.

Mochten er ouders of spelers zijn die willen reageren n.a.v. deze indeling, dan geven wij hier toe de gelegenheid tijdens de komende zomeravondtrainingen van 11 juni en van 18 juni, op deze twee avonden zullen er leden van de TJC bij VenL aanwezig om diegene persoonlijk te woord te staan.

Let op: Het betreft hier een concept van dit document. Het kan daarom zijn dat er nog wijzigingen volgen in dit document. De eventuele wijzigingen zullen via de website van V en L bekendgemaakt worden.

Verder zijn er nog een aantal vacatures. Wij zijn dringend op zoek naar mensen die deze willen invullen. Bij belangstelling graag contact opnemen met een lid van de Jeugd Commissie.

We zijn inmiddels ook weer gestart met een groep Minipupillen. Zij zijn (nog) niet opgenomen in dit overzicht.

Technische Jeugd Commissie (TJC) s.v. V en L

Laatst gewijzigd door Harry van der Haar op 26-08-2015 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer