Clubvoetbaldagen

Van 14 t/m 16 juli (zomervakantie) organiseert Apeldoornse Boys voor jongens én meisjes uit de regio drie fantastisch leuke voetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Apeldoornse Boys. De beste trainers zijn extra klaargestoomd om de kinderen met compleet nieuwe en verrassende techniek- en andere oefeningen topdagen te geven. Voetbal, plezier, leuke animatie, en vooral heel veel genieten.

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Iedereen kan meedoen bij Apeldoornse Boys! Schrijf je nu alleen of met je teamgenoten in via de speciale link voor sv V en L want VOL is echt VOL!

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 19-05-2015 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer