V en L Ondernemers bunt bie aproat

Op de gezellig drukke ondernemersavond hebben de ondernemers actief deelgenomen aan het thema online communicatie. Na de koffie met een lekkere cup cake met V en L logo start de sponsorcommissie met het voorstellen van de 4 leden en waarom deze avond wordt georganiseerd: Als blijk van dank dat de ondernemers de bedrijfsnaam willen verbinden aan V en L. Ook werd uitgelegd dat V en L de sponsorgelden nodig heeft om de Verbondenheid en Leefbaarheid in De Vecht te kunnen blijven voortzetten. V en L staat niet alleen voor voetbal maar ook voor avondwandelvierdaagse en de tentfeesten die de sociale functie onderstreept. Om het voetbal gedeelte extra aandacht te geven, waren de beide hoofdtrainer van V en L, Dick voor de Poorte van Dames 1 en Marc Mölder van Heren 1, uitgenodigd en zij werden eerst onder vuur genomen met een aantal vragen en daarna met dillema’s waar alleen met ja of nee op geantwoord mocht worden.
Daarna werd het thema online communicatie gepresenteerd door een sponsor van V en L, communicatie deskundige Wilma Kleiboer. Na een korte pauze gingen de ondernemers actief aan de slag om over een 4-tal communicatie vraagstukken met elkaar te discussiëren. Hieruit kwam o.a. uit de V en L zich kan verbeteren door live verslagen en korte filmpjes te geven bij wedstrijd en evenementen. Hiermee zal de sponsorcommissie mee aan de slag gaan. Ook kwam tijdens de discussies naar voren dat niet alle ondernemers elkaar kennen zodat we alle ondernemers de kans hebben gegeven om zich voor deze groep ondernemers kenbaar te maken waarvoor ze staan. Ondertussen had keurslager in ruste Jos Boerkamp een aantal lekker warme hapjes klaar gemaakt welke samen met een drankje werden genuttigd tijdens het ‘effe bie proat’n’.  Het ‘effe’ werd iets langer zodat het tot in de vroege uurtjes duurde voordat iedereen was ‘bie  e proat’.

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 12-12-2014 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer