Onze sponsors

Westrik Snacks
Boekhandel Oonk
Slachterij Meijerink
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Installatietechniek de Vecht
BuyBay
Ten Have Metaalwerken
Kokkie Twello
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
BW & S
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Auto Wientjes
Impression Vormgeving & Illustratie
Konstruktiebedrijf van Straaten
Urilift B.V.
Cafe de Vecht
WeteringseBroek.NL
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Kraam90
BW & S
Garage de Vecht
Profile Hafkamp
Kamphorst administraties

Clubdag bij V en L

vorige pagina

Zondag 24 augustus stond de jaarlijkse clubdag op het programma. Als start van het nieuwe voetbal seizoen  2014-2015, een gezellig samenzijn van leden, sponsoren en andere belangstellenden van VenL.  Onder het genot van een kop koffie met cake, heette voorzitter Ben Kamphorst iedereen van harte welkom. In zijn praatje werd aandacht besteed aan de nieuwe afrastering om het hoofdveld , compleet met een groot aantal reclame borden van nieuwe sponsoren. Ook de nieuwe dug- outs kregen de aandacht, en door deze veranderingen  ziet het eerste veld er weer tip top uit! 

Een niet meer weg te denken onderdeel van deze middag is De Eeuwige Wilg. Elk jaar nomineert  een officiële commissie weer een aantal mensen, om hun klossen in deze mast te hangen. Met een hoogwerker werden,  met 2 personen tegelijk, de klossen aan de “wilg” gehangen. Deze keer waren dat  de dames Rieki Roeterd en Dinie Hendriks. En bij de heren Frans Leerkes, Harrie Overvelde, Frans Overvelde en Willie Klumper. Voor deze 6 personen de eeuwige roem!

Verder kreeg de vernieuwde website, www.svvenl.nl, de aandacht. Vanaf afgelopen zaterdag draait deze nieuwe website, en is goed te bekijken op alle mobiele apparatuur. Ook meer aandacht voor de onze sponsoren is een duidelijke verbetering.

Na het officiële gedeelte werd het glas geheven op het 65 jarig jubileum van VenL en de wens uitgesproken om gewoon op deze manier door te gaan met z’n allen op ons prachtige sportcomplex. En met name op sportief gebied hopen we natuurlijk weer op net zo’n geslaagd seizoen als afgelopen jaar waarin de dames promoveerden naar de 3de klasse, de heren om promotie voetbalden in de nacompetitie en bij de jeugd de D2 najaars kampioen werd. 

Na deze mooie woorden was het tijd voor ontspanning! Voor jong en oud had de organisatie de laatste rage weten te regelen, het Bubble Voetbal. Dit zorgde voor hilarische taferelen en er werd heel wat afgebotst en gerold. Op het terras en langs de lijn was het nog lang gezellig en was deze middag een  positieve aftrap voor komend seizoen!

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 27-08-2014 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer