V en L bedankt vrijwilligers!

Zaterdagavond was de jaarlijkse vrijwilligersavond bij sv V en L in de Vecht.  Net als iedere vereniging is ook V en L zeer blij met de hulp die de verschillende vrijwilligers elke keer weer bieden aan de club. Zonder hen zouden de leden niet getraind worden, was er geen koffie of biertje  te krijgen in de door  hen gebouwde kantine, werd de club niet bestuurd, kortom zou er waarschijnlijk niet zo gezellig gevoetbald worden in de Vecht!
Om acht uur  werd iedereen verwacht op het Hul, en was er eerst koffie met iets lekkers. Er werden verschillende groepen gemaakt en toen gingen ze allemaal het veld op om een aantal spellen te doen. Waaronder ringsteken vanaf een zelfgebouwde kabelbaan en “big-bag  hindernisbaan lopen”. Met zijn vijven met de bovenlichamen in de big-bag  en zonder te kijken, met coaching van de zesde persoon, om de pionnen met de voetbal.   Het toppertje van de avond was wel het kledingstuk leggen. Een zo lang mogelijke lijn maken van alle kledingstukken die iedereen in de groep aan had. Een aantal vrijwilligers was zo fanatiek dat ze in hun boxershort op het veld stonden. Aan sommige buikjes was te zien dat er niet meer echt fanatiek getraind word in deze periode!  Na  het buiten gebeuren werd er binnen verder gefeest onder het genot van een Chinees hapje en drankje . Er werd ook nog een film” uit  de oude doos “vertoond waaruit bleek dat meeste  de vrijwilligers  toen meer haar hadden dan nu, maar een groot aantal hoofdpersonen uit de film was nu ook nog aanwezig. Waaruit maar weer blijkt dat sv V en L   zich altijd kan beroepen op een vaste groep enthousiaste mensen, die de handen uit de mouwen wil steken. Het feest ging door tot in de late uurtjes en er kon gedanst worden op de muziek van DJ Bart van der  Linde.

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 24-06-2013 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer