V en L op karakter KAMPIOEN!

V en L heeft  zich afgelopen zondag gekroond tot kampioen van de zesde klasse C.  Waar de ploeg vorige week thuis nog won van Terwolde in de streekderby,  won V en L de uitwedstrijd tegen de enige overgebleven titelkandidaat Wissel  nu met 1-2. Met nog een wedstrijd  te gaan en vijf punten voorsprong  zijn de Vechtenaren, onder leiding van trainer Gert Ten Katen, niet meer in te halen.
De wedstrijd was erg beladen omdat beide teams wisten dat het om de titel ging, de eerste helft ging vrijwel gelijk op .Beide ploegen creëerden een aantal kansen maar de eerste echte grote mogelijkheid was er na een half uur voor Wissel. Na een vrije trap vanaf een meter of 25
belandde de bal op de lat maar uiteindelijk was het V en L die scoorde. Vanuit  een corner kopte verdediger Niels Dreierink zijn ploeg vlak voor de rust op voorsprong.
In de tweede helft  bleef het spelbeeld hetzelfde. Beide teams probeerden wel aan te vallen maar echte grote kansen bleven uit .Naarmate de tweede helft vorderde ging Wissel wat optimistischer voetballen dit resulteerde in de gelijkmaker. Vijf minuten later kwam V en L alweer op voorsprong. Een van de rechterkant ingebrachte bal werd door Tom Kamphorst op fraaie wijze tot doelpunt gepromoveerd. De spanning steeg bij beide teams wat aan het spel ook te zien was. Wissel zette alles op alles om nog gelijk te maken, maar slaagde hier niet in. Door de ruimte die Wissel hierdoor weggaf  ontstonden er uit counters nog een paar grote kansen voor V en L maar deze werden helaas niet benut. Met een eindstand van 1-2 konden de spelers van V en L hun kampioenschap vieren en stapten ze op de platte wagen met de V en l trekker ervoor. Bij  Sportpark het Hul stonden de in rood witte kleuren gekleedde  supporters de  spelers  op te wachten, onder het motto Wij Staan Voor V en L !. Er werd nog lang en gezellig nagefeest op het sport terrein van sv VenL  waar de tent voor Dauwstappen, de volgende activiteit op de Vecht, alweer klaar staat.

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 08-05-2013 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer