V en L is trots op: Mini Pupillen

Verslag Minileague
Op zaterdag 13 april stond er voor de minipupillen weer een minileague toernooi op het programma. Dit keer bij onze buren SP Teuge. Het zonnetje scheen en alle kids hadden er enorm veel zin in! We waren er weer klaar voor en ditmaal wel met twee teams. Wat betekende dat alle kinderen lekker konden voetballen en geen wissel hoefde te staan.
Team V en L B1 bestond uit Stijn Uenk (middenvelder die overal op het veld te vinden is), Frank Boesveld (opkomende laatste man), Demian Veldwijk (spits van de week) en Kelsey Smit (een goede stoorzender). De B2 van deze week bestond uit: Hugo Nijhof (onze nieuwe laatste man), Jurian Nieuwenhuis (spelverdeler), Sem Lagerweij (goaltjesdief) en Maaike Hissink (balafpakker).
Team B1:
De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen SV Twello. Al gauw hadden we in de gaten dat er dit wedstrijdje wel iets te halen viel en de goals vlogen om de oren. Het was al gauw 4-0 voor sv V en L. Toch wist de tegenstander ook nog iets terug te doen, maar niet genoeg omdat Frank er toch wel erg vaak goed tussen zat en kon voorkomen dat er gescoord werd. SV V en L kwam als winnaar uit de strijd! Op naar de tweede wedstrijd tegen Voorwaarts. Waar de B1 hier met 3-0 won, hadden wij het toch een stukje moeilijker. We schoten de bal vaak tegen elkaar of de tegenstander aan en waren toch ietsje minder fel.. Vanuit een corner wist Stijn in één keer uit te halen en het winnende doelpunt te maken.. Gelukkig!
De laatste wedstrijd was tegen een ander team van Voorwaarts. Ook hier waren we in het begin niet echt scherp genoeg en vlogen de goals juist ons om de oren.. Oh Oh! Maar gelukkig kwam er een keerpunt en wist Demian vanuit het niets de 4-1 te scoren. Vanaf dat moment had hij de smaak te pakken en was niet te stoppen. We wisten de partij uiteindelijk winnend af te sluiten met een boel goals van Demian.
Team B2
We begonnen de eerste wedstrijd tegen Voorwaarts B3, het was een spannende wedstrijd die we met 3-0 hebben gewonnen. Het eerste doelpunt was wel de mooiste, Hugo scoorde vanaf grote afstand met een mooie boogbal. Hij was zo blij dat hij meteen naar zijn vader toe ging om het doelpunt te vieren. Het tweede doelpunt wil ik ook nog even benoemen, want dit was het eerste doelpunt van onze nieuwe minipupil Sem Lagerweij! De tweede wedstrijd tegen Voorwaarts B1 werd uiteindelijk gewonnen met 6-0. Vooral een paar mooie voorzetten en doelpunten van Jurian. De laatste wedstrijd was tegen Voorwaarts B2, waarop de mini's zeiden: alwéér tegen dezelfde ;). Deze wedstrijd werd gewonnen met 4-0, ook Maaike (die vandaag heel vaak de bal wist af te pakken van de tegenstander) maakte nog even 2 mooie doelpunten, waardoor het hele team heeft gescoord. Super goed gedaan!
Beide teams hebben alle drie de wedstrijdjes weten te winnen. Wat waren we blij! Op naar het volgende toernooi dat gepland staat op 27 april.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Afbeelding 3

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 23-04-2013 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer