VenL kan de Leukste Sportvereniging worden!!

Binnen de gemeente Voorst zijn diverse sportverenigingen actief. Maar welke sportvereniging is nu de  Leukste van de gemeente? Dat bepalen de inwoners van de gemeente Voorst nu door een stem uit te brengen via www.leukstesportvereniging.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet, een jaar gratis sporten of een dagje wellness.

Goed doel
Er kan tot en met 19 mei 2013 worden gestemd op sv V en L  via www.leukstesportvereniging.nl. Stemmen is kostenloos. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners levert € 0,05 op voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor onder meer sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur. In de gemeente Voorst zijn er na 19 mei 2013 twee titels te vergeven: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met de hoogste waarderingscijfers. Deze verenigingen vertegenwoordigen de gemeente Voorst vervolgens in de landelijke finale, waarbij de titel ‘Leukste Sportvereniging van Nederland’ op het spel staat.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spieren voor Spieren, Buurtlink, Sport FM, Leuk voor Jou en Wij Willen Sport. De organisatie is in handen van Vote Company.

Stemmen
Via deze link kunt u uw stem uitbrengen tot en met 19 mei 2013.

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 10-04-2013 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer