Onze sponsors

Auto Wientjes
Cafe de Vecht
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
WeteringseBroek.NL
Installatietechniek de Vecht
Profile Hafkamp
Garage de Vecht
Ten Have Metaalwerken
BuyBay
Impression Vormgeving & Illustratie
Slachterij Meijerink
BW & S
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Konstruktiebedrijf van Straaten
Boekhandel Oonk
Urilift B.V.
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S
Kamphorst administraties
Kraam90
Westrik Snacks
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Kokkie Twello

VenL kan de Leukste Sportvereniging worden!!

vorige pagina

Binnen de gemeente Voorst zijn diverse sportverenigingen actief. Maar welke sportvereniging is nu de  Leukste van de gemeente? Dat bepalen de inwoners van de gemeente Voorst nu door een stem uit te brengen via www.leukstesportvereniging.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet, een jaar gratis sporten of een dagje wellness.

Goed doel
Er kan tot en met 19 mei 2013 worden gestemd op sv V en L  via www.leukstesportvereniging.nl. Stemmen is kostenloos. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners levert € 0,05 op voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen.
 

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor onder meer sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur. In de gemeente Voorst zijn er na 19 mei 2013 twee titels te vergeven: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met de hoogste waarderingscijfers. Deze verenigingen vertegenwoordigen de gemeente Voorst vervolgens in de landelijke finale, waarbij de titel ‘Leukste Sportvereniging van Nederland’ op het spel staat.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spieren voor Spieren, Buurtlink, Sport FM, Leuk voor Jou en Wij Willen Sport. De organisatie is in handen van Vote Company.

Stemmen
Via deze link kunt u uw stem uitbrengen tot en met 19 mei 2013.

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 10-04-2013 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer