Jeugd VenL start met graafwerkzaamheden jeugdhonk

Vrijdag 22 maart was het zover. Nadat het een aantal weken was uitgesteld omdat koning winter weigert af te treden, ging dan toch echt “de eerste schop “ in de grond bij voetbalvereniging  V en L  in de Vecht! Een aantal bikkels van jeugdleden trotseerden de snijdende wind en begonnen  te graven voor de fundering van het nieuw aan te bouwen jeugdhonk, onder toezicht van de  lachende voorzitter Ben Kamphorst.
Gelukkig voor de jeugd kwam het niet alleen op hun aan,  maar kwam sponsor IJsseldijk met een graafmachine om het karwei te klaren. Het jeugdhonk kan straks gebruikt worden om lekker te blijven hangen na een wedstrijd of eventueel bij andere activiteiten zoals op de woensdag voor Hemelvaart het tentfeest Dauwstappen of met de Pinksteren het jaarlijkse familievoetbal toernooi.
Tegen de tijd dat ons jaarlijkse voetbalkamp voor alle jeugdleden plaatsvindt, laatste weekend van mei, zullen we ook ver gevorderd zijn met de aanleg van een buitenterras, zodat voetballiefhebbers het nog fijner hebben bij  V en L!
Kortom genoeg te beleven bij V en L , met het motto WIJ STAAN VOOR   V EN L !

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 26-03-2013 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer