V en L is trots op: Fieke Hendriks

Hallo allemaal,

Ik speel ondertussen alweer 3 jaar bij de KNVB. En het is hartstikke leuk om mee te maken.

Ik ben in aanmerking gekomen met de KNVB door mee te doen aan talentendagen bij WWNA.
Steeds kwam ik een ronde verder. En op een gegeven moment speelde ik dan ook in de regionale selectie Apeldoorn o13 als rechtsbuiten. Hiermee had ik om de 2 weken ongeveer een wedstrijd tegen clubs uit de regio. Daar heb ik een half jaartje bijgezeten totdat er selectiewedstrijden voor het interregionale team kwamen (een team bestaande uit drie regio’s). Maar daar ben ik jammer genoeg niet mee verder gekomen. Het volgende seizoen werd ik weer opgeroepen voor het regionale team. Maar ik moest wel eerst weer selectiewedstrijden spelen, waar ik voor de 2e keer was doorgekomen.
Na een tijdje kwamen er weer selectiewedstrijden voor het interregionale team. En dit keer zat ik er wel bij.
Begin dit seizoen waren er selectiewedstrijden voor de districtselectie oost o14. Dit werd al wat moelijker want hier horen de beste meiden van het hele district bij en dat zijn er best veel, maar ja niet iedereen kan in het team. Er kwamen steeds weer rondes om verder te komen en er werden steeds minder meiden. Uiteindelijk bleef er 18 meiden over waar ik er één van was en daar ben ik harstikke blij mee. We hebben met dit team een heleboel stagedagen (training en wedstrijd) en wedstrijden tegen clubs uit de hoofdklasse en hoger. We hebben ook nog een 2 daagse gehad in Delden met district noord waarbij je ook in een hotel gaat overnachten. Dus dat was erg leuk.
Op 2 april is er een wedstrijd tegen Arsenaal U15 en in mei hebben we ook nog een toernooi van 2 dagen tegen alle districten uit heel Nederland in spakenburg.
Nu nog zien of ik volgend jaar in het nationale team o15 kom waar nog weer nieuwe selectiewedstrijden voor komen.

Groetjes Fieke Hendriks uit de C1

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 13-03-2013 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer