Marc Mölder tekent contract

Op 7 februari tekende sv V en L het nieuwe contract met Marc Mölder ,volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer bij onze club!! Marc vertelde op deze avond dat hij zeer veel zin heeft om deze nieuwe uitdaging aan te gaan met een team met jonge spelers vol met ambities. Hij zal komende tijd geregeld bij V en L langs de lijn te zien zijn. Zo was hij er ook 3 februari tijdens de wedstrijd tegen Klein Dochteren,toen de nieuwe sponsorcontracten werden getekend,  en wat hij daar zag smaakt naar meer! Dus dat biedt perspectief voor volgend seizoen in de vijfde klasse.

Hieronder meer over Marc Mölder.

Ik ben Marc Mölder, 38 jaar jong en volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van V en L.
Ik woon in Terwolde en ben getrouwd met Mariska. Samen hebben wij twee kinderen, dochter Marit van 7 jaar en zoon Marijn van 3 jaar. De wortels van de familie Molder liggen aan de Bekendijk waar mijn vader Louis is opgegroeid.
In het dagelijks leven werk ik bij Landskroon in Apeldoorn als verkoper binnendienst. Wij importeren technische weefsels uit het verre oosten en verkopen dit door heel europa.
Als voetballer ben ik op 5-jarige leeftijd begonnen bij SV Terwolde en heb daar tot de D jeugd gespeeld. Daarna heb ik bij Daventria Deventer, De Graafschap, Colmschate, Voorwaarts Twello gevoetbald. Op 21 jarige leeftijd ben ik terug gekomen bij SV Terwolde en daar speel ik op dit moment nog in het 2de elftal op zondagochtend mijn wedstrijden en trainen we op donderdagavond.
Op 16 jarige leeftijd ben ik begonnen met training geven. Eerst een aantal jaren bij SV Terwolde de F + E + D en C jeugd getraind. Op mijn 21ste ben ik naar Voorwaarts Twello gegaan en heb daar 3 seizoenen de C1 en 5 seizoenen de A1 getraind.
In die tijd ook mijn trainersdiploma´s TC3 – TC2 en TC1 gehaald. Na 8 jaar Voorwaarts de overstap gemaakt naar het senioren voetbal.
Mijn eerste club als hoofdtrainer was 3 seizoenen bij vv Hattem. Daarna ben ik ook 3 seizoenen bij KCVO in Vaassen als hoofdtrainer werkzaam geweest. Bij KCVO heb ik met de huidige selectiespelers Eduard vd Beld en Sten Roeterd het kampioenschap mogen vieren. Vorig seizoen ben ik begonnen als trainer bij Sportclub Markelo maar kort voor de winterstop hebben we besloten hiermee te stoppen.
Nadat ik V en L 1 dit seizoen in Terwolde heb zien spelen was ik verheugd om uitgenodigd te worden voor de vacature van hoofdtrainer. Na 2 leuke sollicitatie gesprekken met de TC – bestuur en spelers van de selectie waren we er van beide kanten snel uit en hebben besloten om volgend seizoen te gaan samenwerken.
Ik kijk er naar uit om in augustus te starten als trainer. V en L heeft de beschikking over een jong en talentvol elftal waar voetbal in zit. Ik zie het als een uitdaging om de stijgende lijn van het huidige elftal door te trekken en spelers als team en individueel beter te maken. Aangevuld met talentvolle spelers uit 2de en A1 gaan we proberen om ook in de 5de klasse om de prijzen te spelen.
Ik wens iedereen een succesvol en sportieve 2de seizoenshelft toe en zie iedereen graag volgend seizoen langs de lijn.

Klik hier om de foto's bij deze pagina te bekijken

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 04-03-2013 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer