Onze sponsors

Auto Wientjes
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Ten Have Metaalwerken
WeteringseBroek.NL
Profile Hafkamp
Impression Vormgeving & Illustratie
Installatietechniek de Vecht
Boekhandel Oonk
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Garage de Vecht
Kraam90
BW & S
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BuyBay
Urilift B.V.
Kokkie Twello
Westrik Snacks
Slachterij Meijerink
BW & S
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Kamphorst administraties
Konstruktiebedrijf van Straaten
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Cafe de Vecht

V en L in de Vecht, uniek in zijn soort!

vorige pagina

Afgelopen zondagmiddag was het weer gezellig druk bij voetbalvereniging V en L in de Vecht. Tijdens een goed verzorgde brunch werden de contracten weer ondertekend door de club en de verschillende sponsoren, waaronder het sponsorcollectief” Wij staan voor V en L” en de V en L ondernemers, waar de club zeer trots op is! Verscheidene ondernemers zeggen zo toe weer voor een jaar met z’n allen” voor V en L te staan”.
Uniek in dit concept zijn de V en L ondernemers. Dit houdt in dat ook bedrijven ,die er geen belang bij hebben om hun naam op het veld terug te zien, sponsor kunnen zijn. Je kunt dan met name denken aan agrarische bedrijven, waar de Vecht rijk aan is. Door middel van een vooraf afgesproken   verdeelsleutel komt het sponsorgeld voor het grootste gedeelte  terecht bij de jeugd. Je moet dan denken aan een echte jeugdtrainer en een fysiotherapeut, gespecialiseerd in jeugdblessures. Van het resterende sponsorgeld wordt voor de ondernemers een aantal keren per jaar een activiteit georganiseerd.
Na het officiële gedeelte en nadat uiteraard de inwendige mens was verzadigd, werd er geproost op een voorspoedig  jaar, ook voor ons 1e team , dat momenteel koploper is in zijn klasse! Het 1e moest deze middag aantreden tegen Klein Dochteren. Alle spelers gaan bij V en L het hoofdveld op door de pas geopende toegangspoort, met daarop de namen van de sponsoren van het sponsorcollectief.
V en L won deze middag met 4-1 

Na afloop was er nog gelegenheid om een borrel te drinken op de overwinning, die mede mogelijk wordt gemaakt door de vaak al jarenlange steun van onze sponsoren.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 07-02-2013 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer