Onze sponsors

Boekhandel Oonk
Kraam90
Profile Hafkamp
Installatietechniek de Vecht
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Konstruktiebedrijf van Straaten
Slachterij Meijerink
Kamphorst administraties
Westrik Snacks
Impression Vormgeving & Illustratie
BW & S
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Cafe de Vecht
Auto Wientjes
Garage de Vecht
WeteringseBroek.NL
Urilift B.V.
Kokkie Twello
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Ten Have Metaalwerken
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S
BuyBay

Kerstbingo

vorige pagina

Ook dit jaar is weer de jaarlijkse kerstbingo gehouden bij VenL. Dit jaar was het waarschijnlijk iets minder druk door de weersomstandigheden maar het was er niet minder gezellig door.

Er werden 7 rondes gespeeld. Een aantal rondes hadden een speciaal thema. Zo was de eerste ronde gratis om voor iedereen er weer in te komen hoe de regels zijn bij bingo. Daarnaast werd er een speciale jeugdronde gespeeld waarin alleen de jeugdige aanwezigen aan mee konden doen. In deze ronde was Jeanine de Haan de gelukkige die als eerste een volle kaart had.

Na een korte pauze werd een speciale lady’s ronde gespeeld. De prijs voor een volle kaart was hierbij 4 vrijkaartjes voor de sauna aangeboden door Sauna, Beauty en Wellnessresort De Veluwse Bron uit Emst. In deze ronde konden natuurlijk ook de heren mee spelen en deze prijs cadeau doen aan een dame. Maar dat was niet nodig omdat Marijke Kamphorst de gelukkige was die deze prijs in ontvangst mocht nemen.

Bij de voorlaatste ronde was de prijs voor een volle kaart een half varken die beschikbaar is gesteld door slagerij De Adelaar uit Apeldoorn. Deze prijs werd gewonnen door Anita Bouwmeester. In de laatste ronde was de hoofdprijs een vliegticket naar een Europese hoofdstad. Deze prijs is aangeboden door Gerrit Kloezeman namens Copex Air Cargo. In deze ronde waren 2 personen die tegelijkertijd bingo hadden. Dit waren Richard Panhuis en Thea Kamphorst. Zij moesten een kaart trekken uit een stapel en degene met de hoogste kaart won de hoofdprijs. Thea Kamphorst was de gelukkige en won hiermee de vliegtickets naar een Europese hoofdstad en moest Richard genoegen nemen met een rollade. Gerrit Kloezeman kon door de weersomstandigheden helaas niet aanwezig zijn zodat deze hoofdprijs door de bestuursleden Bennie Kamphorst en Frans Overvelde werd overhandigd.

Nu was de bingo afgelopen maar had iedereen nog kans op prijsjes omdat bij alle rondes de bingokaartjes konden worden ingeleverd met de naam erop. Uit de volle kan met de bingokaartjes werden door de 2 jongste aanwezigen de kaartjes getrokken. Nadat alle prijsjes waren weggeven werd het formele gedeelte van de avond afgesloten en werd er nog even gezellig nagepraat en geborreld. Iedereen kon terugzien op een gezellige avond wat zeker een vervolg zal krijgen.

Klik hiernaast om de foto's van deze avond te bekijken.

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Bjorn Veldhuis op 20-12-2010 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer