Hutsport toernooi

Hutsport toernooi

Donderdag 20-12-2012 was om half acht de aftrap van het eerste “Harry Hutsport Toernooi”.  Op initiatief  van Harry Davelaar werd de afsluiting van de eerste seizoenshelft met een gezellig toernooi afgesloten. Aan het toernooi deden zowel de A-spelers mee , als de vrouwen en mannen senioren en de geroutineerde oudere spelers, die hun kunsten alleen nog op donderdag op het trainingsveld laten zien, mee. Het idee is afkomstig van een oud trainer van s.v. V en L, Berry Alberts. Berry Alberts was trainer bij s.v.  V en L van 2006 tot 2008. Hij vond dat de goede prestaties die toen geleverd werden, niet alleen de prestaties waren van “ons vlaggenschip”, maar een verenigingsprestatie was. Uiteindelijk leverde dat in het seizoen 2007-2008 de eerste promotie op uit de historie van s.v. V en L na de vijfde klasse. Wie weet dat de geschiedenis zich herhaald, want ook het huidige seizoen ligt “ ons vlaggenschip” op  titelkoers en wederom is dit een verenigingsprestatie. In de tijd van recessie is het juist de vereniging s.v. V en L die op alle facetten positief aan de weg timmert. Het enige verschil met het seizoen 2007-2008 en nu,  is dat Berry Alberts zijn vrouw de keuken instuurde en er nu werd gekozen om ons heerlijk geheel te laten verzorgen door de stamppotten van slagerij de Adelaar. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de ploeg genaamd Andijvie Stampsport. Zij hadden de meeste honger naar de bal en lieten o.a. de ploegen Zuurgoal, Boerengoal en Wortel Stampsport achter zich. Na afloop van het toernooi werd er onder het genot van een drankje bij de diverse stamppotten gezellig over de eerste seizoenshelft nagesproken en alvast getoast op de tweede seizoenshelft.

Laatst gewijzigd door Jeffrey van de Vooren op 20-12-2012 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer