Onze sponsors

Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Garage de Vecht
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Slachterij Meijerink
Impression Vormgeving & Illustratie
Auto Wientjes
BW & S
Kokkie Twello
Kamphorst administraties
Konstruktiebedrijf van Straaten
Boekhandel Oonk
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Urilift B.V.
Westrik Snacks
Ten Have Metaalwerken
Installatietechniek de Vecht
Cafe de Vecht
Lucky Light Project Verlichting B.V.
BuyBay
Profile Hafkamp
Kraam90
WeteringseBroek.NL
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S

Techniektrainer blijft bij V en L

vorige pagina

Met ingang van het lopende seizoen heeft de jeugd van V en L kennis kunnen maken met techniektraining, gegeven door Peter Jongman uit Apeldoorn. Wekelijks neemt Peter vier van de acht pupillen- en juniorenteams onder zijn hoede om de techniek van de jongens en meisjes met speciale oefeningen te verbeteren. Door het grote aantal van meer dan 500 balcontacten per speler in zo’n training gaat de balvaardigheid en traptechniek met sprongen vooruit. De resultaten van deze trainingen zijn dan ook al duidelijk zichtbaar en de kinderen vinden de trainingen geweldig.
Omdat er in eerste instantie een proefperiode was afgesproken met Peter tot aan de winterstop, is er in de afgelopen weken uitgebreid geëvalueerd met alle betrokkenen binnen de club. Daaruit is gebleken dat iedereen enthousiast is en dat de techniektrainingen een aanwinst zijn voor de voetbalopleiding van de jeugd bij V en L.
Het bestuur van V en L is dan ook blij dat er overeenstemming is bereikt met Peter om ook na de winterstop zijn werk voort te zetten. Met dank aan De V en L Ondernemers blijft Peter Jongman in ieder geval tot het eind van dit seizoen.
 

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 16-12-2010 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer