Onze sponsors

Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Lucky Light Project Verlichting B.V.
WeteringseBroek.NL
Westrik Snacks
Kokkie Twello
Kraam90
BuyBay
BW & S
BW & S
Urilift B.V.
Slachterij Meijerink
Installatietechniek de Vecht
Konstruktiebedrijf van Straaten
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Cafe de Vecht
Garage de Vecht
Profile Hafkamp
Auto Wientjes
Ten Have Metaalwerken
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Impression Vormgeving & Illustratie
Boekhandel Oonk
Kamphorst administraties
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV

WIJ STAAN VOOR V en L

vorige pagina

De Vecht – “Wij staan voor V en L” staat vanaf heden op alle voetbalshirts van alle elftallen van sportvereniging  V en L uit De Vecht. Van  de jeugd minipupillen tot aan de A-jeugd, de dameselftallen, senioren heren tot en met de complete selectie is op zondag 26 augustus tijdens de Clubdag seizoen 2012/2013 compleet in het nieuw gestoken. Een eigen herkenbare  V en L kledinglijn om deze sociale, maar ook ambitieuze voetbalvereniging uit het dorpje De Vecht nog duidelijker op de kaart te zetten.  

In de nacht van vrijdag op zaterdag 25 augustus vertrek vanaf vliegveld Doha in Qatar om 02:42 uur een airbus van het type A306 met daarin 12 dozen met eindbestemming De Vecht. De organisatie van de clubdag volgt deze nacht met spanning het track en trace systeem van Qatar Airways. Vanwege het einde van de ramadan en het Suikerfeest zijn de vluchten vanuit Pakistan en Qatar naar Schiphol anders dan verwacht ingepland. Dozen met nieuwe voetbalkleding voor de gehele vereniging, welke 36 uren later gepresenteerd zullen worden aan bijna 400 genodigden tijdens de clubdag. Als om zaterdagmorgen na ruim 6 uren vliegen om 07:53 het vrachtvliegtuig op Schiphol land springt de organisatie in de vroege ochtenduren een gat in de lucht.

Nu de zending op Nederlandse bodem is gearriveerd is er weer hoop dat het alsnog lukt de kleding tijdig in De Vecht te krijgen. Zaterdag overdag wordt er door sv V en L telefonisch flink bemiddeld met de douane op Schiphol, Qatar Airways en kledingleverancier Muta uit Leeuwarden om de zending vrij te geven. Om 18:00 uur komt het bevrijdende bericht dat de organisatie van de clubdag met spoed naar Hoofddorp kan afreizen om 140 dozen te doorzoeken en hieruit 12 dozen met voetbalkleding te selecteren bestemd voor sv. V en L. Met de nodige inspanningen lukt het uiteindelijk om op zaterdagavond rond 21:30 uur met de kleding te arriveren in De Vecht.
        
Met de nodige vrijwilligers wordt op zaterdagavond laat de kleding, bestaande uit o.a. voetbalshirts, broekjes, sokken, trainingspakken en keeperstenue ’s in de kantine van sv. V en L klaargelegd. Na een korte nacht starten de echte bikkels op zondagochtend vroeg met het handmatig selecteren van alle kleding per elftal. Met een enorme eindsprint lukt het om de elftaltassen om 13:00 uur gereed te hebben, want om 14:30 uur is de start van de clubdag gepland.

Op spectaculaire wijze komt om 15:00 uur de nieuwe kledinglijn letterlijk uit de lucht vallen. Het ruim 400 koppige publiek ziet vanaf het 1e veld van sv. V en L vanuit de hoogte 3 parachutisten naderen. Met veel lef en snelheid zeilt een parachutist vlak over het enthousiaste publiek. Maar gelukkig daarna met beide benen op de grond van het 1e veld. De 3 para’s zijn gekleed in de nieuwe kledinglijn van sv V en L en worden op het podium bedankt voor het binnenvliegen van de nieuwe kleding.

Op een echte catwalk wordt vervolgens door spelers van zowel de jeugd, dames als heren de nieuwe kledinglijn gedemonstreerd aan het nieuwsgierige publiek. Onder luid applaus van de ruim 400 aanwezigen wordt een strak programma afgedraaid. Ook wordt voor het eerst een echte V en L mascotte gepresenteerd aan het publiek.      

Op een ander podium wordt aansluitend door de oude hoofdsponsor (café, LMB, installatietechniek, garage De Vecht, zie bijgaande foto) het nieuwe sponsorcollectief met de trotse naam “Wij staan voor V en L” onthuld. Naast een bestaand initiatief onder de naam “De V en L Ondernemers’, waarbij de focus met name ligt op de jeugdafdeling van sv. V en L is nu dit nieuwe sponsorcollectief geïntroduceerd. Nieuw is dat de traditionele shirtreclame met diverse bedrijfsnamen is vervangen door de gehele vereniging te voorzien van 1 herkenbare lijfspreuk, waaraan dus ook de deelnemers van het nieuwe sponsorcollectief zich hebben verbonden.

De huidige kledingsponsors, bovengenoemde bedrijven en een aantal nieuwe bedrijven vormen nu dus samen dit nieuwe sponsorcollectief. De teller staat op dit moment al op 15 enthousiaste bedrijven welke staan voor V en L. Naast de traditionele reclameborden langs het voetbalveld zal de sponsorcommissie van sv. V en L als tegenprestatie vooral met digitale hulpmiddelen reclame maken voor de deelnemende bedrijven. Dit is volop in ontwikkeling en zal gedurende het voetbalseizoen 2012/2013 verder vorm worden gegeven. Voor meer info sponsorcommissie@svvenl.nl

Letterlijk staan voor V en L hebben deze middag de vele honderden aanwezig gedaan. In de nieuwe kledinglijn is op het eerste veld met de letters “V + L” vervolgens een grote clubfoto gemaakt, welke in de toekomst in de kantine komt te hangen. Tussen de buien door is vervolgens in de nieuwe kleding van alle elftallen met hun leiders, trainers en verzorgers een officiële elftalfoto gemaakt door een professionele fotograaf.  “Wij staan voor” hopen alle elftallen dit seizoen regelmatig  te kunnen zeggen, aan het einde van hun voetbalwedstrijd.

Met deze clubdag is de officiële aftrap van het voetbalseizoen 2012/2013 nu een feit. Getuige de enorme opkomst deze middag op sportterrein ’t Hul in De Vecht, trekt de organisatie van deze clubdag de conclusie dat voetbalvereniging  V en L springlevend is. Met compleet nieuw meubilair in de kantine is V en L een prima gastheer voor andere verenigingen, maar natuurlijk ook voor alle trouwe supporters en eigen vrijwilligers. De middag werd afgesloten met de uitreiking van de verschillende prijzen van de gehouden EK-poule, waarna vele bezoekers van de gelegenheid gebruik maakten om met elkaar bij te praten aan het einde van de vakantieperiode. 

De organisatie dankt alle leden, spelers, vrijwilligers, sponsoren, buren, vrienden van V en L  en overige genodigden voor hun aanwezigheid en zegt met gepaste trots “Wij staan voor V en L”. De enorme belangstelling onderstreept de onderlinge verbondenheid van alle betrokken rondom deze voetbalvereniging. De regen, die deze zondagmiddag regelmatig met bakken uit de lucht kwam zetten, kon in deze geen speelbreker zijn. Kortom een prima clubdag en daarmee aftrap van het seizoen 2012/2013.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 06-09-2012 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer