Onze sponsors

Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
WeteringseBroek.NL
Auto Wientjes
Cafe de Vecht
Ten Have Metaalwerken
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Lucky Light Project Verlichting B.V.
BuyBay
Installatietechniek de Vecht
Slachterij Meijerink
Profile Hafkamp
Konstruktiebedrijf van Straaten
Kraam90
Westrik Snacks
Kokkie Twello
Urilift B.V.
Impression Vormgeving & Illustratie
Overmars Administraties
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Garage de Vecht
Kamphorst administraties

Gastenboek

Op deze pagina vindt u het gastenboek van sv V en L.
Lees hieronder de berichten die anderen achter gelaten hebben en klik op de button hieronder om zelf een bericht te plaatsen.

Plaats bericht

Op 17-04-2017 om 10:47 uur schreef marco swenne:

Beste sport/feest mensen,

Een grote groep enthousiaste mensen is voor de 14e keer bezig om het Nevelhorst/Pinkstertoernooi te organiseren bij DVC’26 uit Didam.
Wat klein begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel opgezet toernooi waar niemand iets te kort komt. Inmiddels nemen er jaarlijks ca. 30 tot 35 teams deel aan ons toernooi; dames en heren!! Bij binnenkomst op vrijdag avond wordt er gezorgd voor een hartelijke ontvangst waarna er ´s avonds de eerste spetterende feestavond zal plaatsvinden in onze tot `music dome` omgetoverde hal met een top DJ.

Op zaterdag ochtend staat er een fantastisch ontbijt klaar voor iedereen waarna het voetbaltoernooi van start gaat. Heren 11-11 en de dames 7-7!! Na afloop van het toernooi is er weer gezorgd dat iedereen een heerlijk hapje kan eten zodat je weer met een goed gevulde maag de tweede spetterende feestavond in kan gaan (met eerst de finale van de Champions League finale op groot scherm).

Op zondag krijgt het toernooi een vervolg maar dan een iets ander jasje gegoten. Waar we eerdere jaren het voetbaltoernooi voortzetten op zondag zullen we dit jaar andere voetbalvormen in toernooiverband organiseren. Denk aan voetvolley, Bubble ball en hoepelrokvoetbal (deze spelen zijn nog niet definitief). Hier is voor gekozen omdat de afgelopen jaren gebleken is dat de teams moeilijk een volledig voetbal team op de been kunnen brengen de laatste dag.

Zondag sluiten we af met een gezellige middag onder het genot van een drankje en iedereen kan moe maar voldaan huiswaarts keren.

Wij zijn nog op zoek naar enkele dames- en herenteams. Wilt u zo vriendelijk zijn uw teams te informeren?

Met vriendelijke groet,
De Nevelhorsttoernooi commissie
m.swenne@vbi.nl (voor info en/of inschrijven)

Op 12-07-2016 om 15:35 uur schreef Wanneer gaat deze wijziging in:

Het amateurvoetbal staat aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen. Deze passen in het streven van de KNVB naar verbetering van kwaliteit en aantrekkelijkheid van het voetbal, spannende competities en het ontzorgen van de wedstrijdsecretaris.

Al deze elementen zijn terug te vinden in de toekomstige uitwerking van de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities. Wat betekent dit voor verenigingen?

Internationaal gebruikelijke aanduidingen
De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). Zie ook het schema onderaan deze pagina. C-junioren worden dus bijvoorbeeld Onder 15. Dit was altijd al de leeftijdsgrens van de C-junioren. Feitelijk verandert er dus niets.

De huidige Onder 8-, Onder 10-, Onder 12- en Onder 14-klassen, die op verschillende plaatsen in het land al worden aangeboden, worden dus ook in het komende seizoen op dezelfde wijze georganiseerd.


J staat voor jeugdcompetitie
Nieuw is ook de toevoeging van een J in de aanduidingen voor de jeugd. Niet de J van jongens, maar de J van jeugd. Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen. Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meidencompetitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J.

De opgave van teams gaat op dezelfde manier als de jaren hiervoor. Alleen heet het B1-elftal straks het O17-1 elftal en het D4 team het O13-4 team. Ook de indeling gaat niet anders zijn dan in voorgaande jaren.

Waarom veranderen de aanduidingen?
Als er verder niets wijzigt, waarom dan toch deze nieuwe aanduidingen? Omdat deze aanduidingen nodig zijn om verbeteringen in de toekomst mogelijk te maken. De kwaliteit van het voetbal bijvoorbeeld. Deze aanpassing geeft de KNVB de mogelijkheid om bijvoorbeeld geboortejaarcompetities aan te bieden (O14, O12, etc.). In enkele districten is hier nu al sprake van.

Aanduidingen in een tabel
In onderstaande tabel zijn de nieuwe aanduidingen, de oude aanduidingen en de geboortejaren overzichtelijk naast elkaar gezet. De peildatum is 31 december van enig jaar.

Bron: http://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/18082/nieuwe-aanduidingen-in-het-jeugdvoetbal

Op 08-11-2015 om 22:24 uur schreef Svvenl B1:

Hallo mensen, venl B1 speelt aanstaande zaterdag 14 november de belangrijkte wedstrijd van het seizoen die geworden moet worden. Komt u allen kijken en de B1 steunen. De B1 hoopt op veel support en ook op een groot feest dus heeft u een toeter of een trommel neem die mee !!

Op 24-10-2015 om 17:49 uur schreef Leiders B1:

Wij willen alle supporters bedanken die onze jongens zijn komen steunen in Terwolde.
Het heeft ze goed gedaan.

Op 18-10-2015 om 20:58 uur schreef supporter:

24-10 bekerwedstrijd Terwolde B1 tegen V en L B1 kom de jongens aanmoedigen ze kunnen het gebruiken.
Aanvang om 14.30 uur.

Op 02-09-2015 om 18:31 uur schreef voetbalkamp 2015:

waar zijn alle fotos van het voetbalkamp ?

Op 01-06-2015 om 09:35 uur schreef klein:

klein

Op 31-05-2015 om 20:32 uur schreef Foppe de Haan:

B1 jeugd VenL goed gevoetbald vandaag tegen onze Heerenveen B3 jullie waren beter, wij kunnen wel leven met de 0-0. Succes volgend seizoen. Ik volg jullie op de voet want talent zit er zeker.

Gr. Foppe

Op 24-04-2015 om 23:10 uur schreef Supporter sv V en L:

V en L Heren 1 kan competitie afsluiten met verrassende eindsprint richting periode titel. Na de koude douche op donderdagavond in Wilp, begin op de aansluitende zondag de zon te schijnen in De Vecht. Met 2- 0 winst op Wissel was zowel de kader in de thuiswedstijd tegen Wissel als de uitwedstijd tegen Wilp weggespoeld. Een teamprestatie van formaat mede geregisseerd door trainer Marc Molder. Op het moment dat via VOETBAL.NL de uitslagen binnenkomen blijkt dat concurrenten geheel onverwacht dure punten hebben laten liggen. Zowel DAVO als directe concurrent Deventer morsen punten waardoor sv V en L HEREN 1 verrassend 2e staat in de strijd om de 3e periode titel. Met Terwolde en Go Ahead thuis kan concurrent Deventer haar borst nat maken en verwacht V en L de komende 3 wedstrijden met winst af te sluiten. Kortom een geweldige eindsprint van een seizoen waarin de 1e periode goed verliep, de 2e periode dramatisch maar de 3e periode met de wil om te winnen als periodekampioen kan worden afgesloten. Niet het voetbal maar de wil en het geloof om te winnen en bovenaan te eindigen zal doorslaggevend zijn! De supporters geloven er wel in, en de spelers zullen op handen wordnen gedragen door de harde kern van de supportersvereniging sv V en L. Wij staan voor V en L!

Op 25-03-2015 om 16:25 uur schreef Frits:

Heeft de B niet gevoetbald, staat geen uitslag op de site.

© 2006 - 2018 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer